GOLVLÄGGARE I UPPSALA

Söker du efter ett kunnigt företag i Uppsala med rätt kapacitet att rå om ditt planerade golvarbete? Då har du hittat rätt. Vi erbjuder både privata kunder och företag ett allsidigt sortiment av tjänster inkluderande allt från rådgivning och golvläggning till renovering samt underhåll.

Golvläggare i Uppsala

Ett nytt eller nybehandlat golv kan göra underverk i både hem och företag.

Vårt jobb är att leverera vackra och hållbara golv i linje med var kunds önskemål oavsett förutsättningar och önskemål.
Kontakta oss och låt oss höra mer av dina idéer så tar vi tillsammans fram en matchande lösning.

Golvläggning

Att lägga golv kan låta enkelt till en början, men många underskattar arbetet och kunskapen uppgiften kräver.
När vi blir kontaktade inför en golvläggning börjar vi alltid med att lyssna till kundens specifika önskemål. Behövs tips och råd kring valet av golv delar vi här också gärna med oss av vår expertis och materialkännedom. När du känner dig nöjd med ditt val kontrollerar vi underlaget för att därefter påbörja monteringen. Alltid enligt branschens riktlinjer och krav för att garantera fackmannamässigt utförande och maximal hållbarhet. När golvet sedan är på plats återstår den avslutande ytbehandlingen i syfte att stärka ytan och ge dig ett önskat resultat. Olja, vax, pigmentering. Möjligheterna är oändliga. Självklart kommer vi sedan gärna tillbaka den dag ditt golv är i behov av renovering eller underhåll.

Golvslipning

Golvslipning kan bli aktuellt av flertalet vitt skilda anledningar. Det kan exempelvis handla om ett parkettgolv som mist sin ursprungliga glans. Ett trägolv som av dagligt slitage blivit skadat och repigt. Ytterligare en vanlig orsak är att man vill bli kvitt fläckar och märken åsamkade av möbler, spill och solljus. Genom en ordentlig rengöring, slipning och ny ytbehandling kommer vi väck liv i ditt gamla golv och återge dess forna lyster.

Funderar du på om golvslipning är något för dig gör vi gärna en besiktning och lägger fram lämplig åtgärdsplan och offert. De flesta golv kan slipas, men skulle det bedömas mindre lämpligt hjälper vi dig givetvis istället med din golvläggning.

Rätt golvläggare för alla golvarbeten

Golvet har en mycket betydelsefull roll i en fastighet. Inte enbart som en stabil yta att gå på utan också beträffande känslan och rummets övergripande karaktär. Därmed är det också viktigt att välja både golv och golvläggare med omsorg.

Vi som arbetar inom företaget har alla mångårig erfarenhet från både enklare och mer omfattande, komplexa uppdrag. Med passion och stor kunskap besvarar vi dagligen våra kunders varierande behov med snygga och uppskattade lösningar. Ett vackert, praktiskt och hållbart golv är en självklarhet samtidigt som vi värnar om positiva helhetsupplevelser. Allt arbete följer strikt våra branschnormer för ett korrekt utförande, vi lämnar garanti på allt som utförs och är fullt försäkrade under arbetet. För privatpersoner finns även möjlighet att nyttja rot-avdraget vilket gör våra redan prisvärda tjänster ännu förmånligare.

Kontakta oss

Uppskattar du liksom vi kvalitet och god service. Tveka inte utan vänd dig till oss så kan du känna dig trygg med ett snyggt och hållbart resultat. Vi finns här för alla i Uppsala varesig det gäller tips och råd, en golvläggning, golvslipning eller annan form av underhåll.