GOLVLÄGGARE I TÄBY

Ska du renovera, har du ett golv som skulle behöva fräschas upp eller behöver du hjälp med att fixa till en uppkommen skada? Oavsett varför du söker golvläggare i Täby kommer vi rätt utrustade för att fixa uppgiften på ett såväl kostnadseffektivt som fackmannamässigt sätt. 

Din golvläggare i Täby

Med över 17 års erfarenhet i branschen har vi vad som krävs för att oavbrutet leverera professionella resultat och lyhörda anpassar vi oss efter var kunds önskemål och krav. Vill du veta mer om dina möjligheter eller ta emot tips och kunniga råd kommer vi ut för en kostnadsfri konsultation där vi bollar idéer och lägger fram våra förslag på vad just dina golv behöver.

Professionell hjälp för alla golvarbeten

För att välja rätt golv behöver du se till en rad olika faktorer som tillsammans kommer att påverka slutresultatet så som bland annat stil, funktion och dess kvalitet. I en hall krävs exempelvis ett material som tål högre påfrestningar medan man bör se till fukttåligheten för ett våtrum. Därtill måste man även begrunda hemmets övriga inredning för att välja ett som smälter in och bidrar till en harmonisk helhet. 

När du ska välja golv:

  1. Ett bättre trägolv har en livslängd på 40 – 50 år så satsa på kvalitet så har du ett vackert golv långt in i framtiden. 
  2. Tänk flexibilitet och välj ett som kan renoveras, fräschas upp och förändras om och om igen.
  3. Var noga med att underhålla dina golv så håller de ännu längre. Vi hjälper dig mer än gärna när det är dags för golvslipning eller då ytbehandlingen nötts ner.
Vi utför alla typer av golvläggningar med expertis inom trägolv och parkett.

Golvläggare med känsla för service och kvalitet

För riktigt bra resultat krävs kunskap, erfarenhet och engagemang såväl som förståelsen för valet av kvalitativt material och rätt metoder. Efter att otaliga golvläggningar runt om i Täby har vi vana från alla sorters golvarbeten och vet vad som krävs för att nå upp till de allra högsta kraven oavsett förutsättningar eller önskemål. Målet ligger alltid på personlig service och att leverera högsta kvalitet i allt som utförs så att du får ett golv som överträffar dina förväntningar och går att förlita sig på i många år. Vi väljer omsorgsfullt rätt metoder och material utifrån förutsättningarna, förstår vikten av ett fackmannamässigt utförande samt prioriterar de smartaste och mest prisvärda lösningarna. För extra trygghet lämnar vi minst 2-5 års garanti på allt som utförts.

Hur hjälper vi dig i Täby?

Varesig du vill lägga nytt eller fräscha upp ditt gamla trägolv har vi kapacitet och kunskap att hjälpa dig hela vägen, från konsultation och produktval till färdigt resultat liksom framtida underhåll. Vi åtar oss alla typer av golvarbeten för såväl privatpersoner som företag i Täby och ser aldrig några hinder för vad vi kan åstadkomma.

Har du frågor, behöver du råd eller hjälp av en golvläggare med omnejd? Vi besvarar din förfrågan med marknadens bästa resultat. Tveka inte på att kontakta oss med dina önskemål så garanterar vi ett resultat du kan förlita dig på i linje med allt du förväntat dig.