GOLVLÄGGARE SOLNA

Ett vackert trägolv ger ditt hem en levande, varm och hemtrevlig känsla. De är behagliga att gå på, smälter in väl i alla typer av rum och bostäder liksom de åldras med värdigheter för en ansenlig livslängd. Varesig du gillar stram och stilren, lantlig eller modern inredning kommer ditt nya trägolv kunna betraktas som en god investering för såväl idag som bra långt in i framtiden.

Din golvläggare i Solna

När du i Solna låter oss rå om din golvläggning kan du förvänta dig kunnig och engagerad hjälp från erfarna golvläggare som värdesätter kvalitet och service rakt igenom. Med gedigen kunskap och de bästa materialen skapar vi nya golv efter dina personliga önskemål och ser till så att de bli korrekt underhållna för att förbli lika vackra.

Drömmer du om ett nytt golv eller vill du väcka liv i ett trägolv som börjat bli matt och slitet? Vänd dig till oss på Stockholms Golv & Måleri så kan du känna dig trygg med att ditt golv blir behandlat på absolut bästa sätt med marknadens bästa garantier.

Golvläggning efter dina önskemål 

Förutom att trägolv är bland det vackraste som finns så är också mångfalden av valmöjligheter en klar fördel. Oberoende av hur man bor eller vilken stil man föredrar finns något passande för alla smaker och rum. Ett bättre trägolv kan därtill renoveras och slipas med jämna mellanrum för att återfå sin glans eller en helt ny framtoning.

När du ska välja golv:

  1. Ett bra trägolv besitter en livslängd på omkring 40 – 50 år så tänk långsiktigt och se det som en god investering för framtiden. Satsa på kvalitet och välj form och material som harmoniserar med resten av huset.
  2. Tänk flexibilitet och välj ett golv som kan slipas, förändras eller fräschas upp om och om igen.
  3. Underhåll och vårda ditt golv så håller det sig snyggt längre. Fuktmoppa det det vid behov men undvik att använda för mycket vatten. Vi hjälper dig gärna när det är dags för slipning eller om ytbehandlingen nötts ner.

Självklart kan vi hjälpa dig även med andra golvtyper, men det är ändå något speciellt med ett vackert lagt trägolv.

Golvläggare med känsla för kvalitet

Med fokus på service och kvalitet har vi under flera års tid levererat hållbara och vackra golv runt om i Solna väl medvetna om vad som krävs vid samtliga golvläggningar. Kombinationen av kunskap och kvalitetsmaterial garanterar dig riktigt bra resultat och behöver du tips eller inspiration finns vi här för att guida dig rätt bland alla valmöjligheter. Vi jobbar effektivt och strukturerat för att renoveringen inte ska innebära för stora påfrestningar i din vardag och genom en nära dialog håller vi dig uppdaterad genom arbetet.

Oavsett önskemål strävar vi efter att ditt nya golv ska vara perfekt utan bubblor, sprickor eller skavanker som sänker helhetsintrycket. Därtill ska du kunna känna dig trygg med oss i ditt hem från vårt första möte och i framtiden vid renoveringsbehov.

Hur kan vi hjälpa dig i Solna?

Drömmer du om en fiskbensparkett i vardagsrummet? Har hallgolvet förlora sin lyster eller vill du förändra ditt nuvarande golv med en ny färg eller ytbehandling? 
Vi åtar oss alla sorters uppdrag oavsett storlek eller komplexitet och kommer rätt utrustade med redskap och kunnighet för att lösa uppgiften på ett prisvärt och fackmannamässigt sätt.