SHOWROOM

Kvalitétsgolv - Tidlösa golv - Måleri

Vi har öppet alla lördagar mellan 10- 14, kom in för en kostnadsfri konsultation av våra skickliga hantverkare. Vi hjälper er från grunden till ett färdigt resultat, alltid 2- 5 års garanti!

Vårt mål är att alltid ha 100% nöjda kunder och att alltid ge bästa tänkbara service. Vi garanterar arbeten med ett professionellt utförande och hög kvalitet. Vårt mål har alltid varit att överträffa kundernas förväntningar och med mer än 17 års erfarenhet i golvbranschen är vi välkända och har ett brett kundregister med referenser.

Vill ni ge ert trägolv en riktig ansiktslyftning så är ni välkommna att kontakta oss för mer information!

Installation av fiskbensparkett & slipning med pigmentering

från 1.550 kr/kvm

Golvslipning

Vi använder de bästa materialet !

Trä är ett förnybart byggmaterial som ger en klassisk och välkomnande känsla. Vi är här för att ge våra kunder ett exklusivt golv med ett vackert och tåligt resultat!

 

Golvslipning

Klassiska trägolv är något av det vackraste man kan dekorera ett hem med. De ger en levande, varm och ombonad känsla samtidigt som de är mjuka och behagliga att gå på. Rätt lagt och med korrekt underhåll har de alla dessutom lång livslängd vilket gör dem till en mycket prisvärd investering.

Om de blivit slitna, repiga eller matta tillföljd av årligt slitage så kontakta oss och boka tid för en golvslipning. Vi slipar alla sorters golv i både hem och större fastigheter oavsett golvtyp, träslag eller hur slitna de är.

Välkommen att kontakta oss för prisförslag och referenser, rådgivning eller om du söker en riktigt duktig golvläggare med omnejd.

 

Vi slipar alla sorters golv

För att slipa ett golv med riktigt bra resultat krävs både erfarenhet och kunskap. Med ett bristfälligt handlag eller mindre lämpligt maskinval riskerar man att slita onödigt mycket på ytan eller skada golvet ytterligare. Något som i värsta fall resulterar i höga renoveringskostnader eller nyinköp.

Chansa inte. Kontakta oss istället så kan du känna dig trygg med att arbetet blir perfekt och återspeglar alla dina förväntningar. Parkett eller massiva trägolv – Vi erbjuder golvslipning av alla sorters golv. Med hänsyn till mönster, träslag och nötning väljer vi omsorgsfullt de bästa metoderna för både fulländade och hållbara resultat. Givetvis följer vi branschens riktlinjer för ett fackmannamässigt utförande och lämnar garanti på allt som utförts.

Spela videoklipp

Exempel på behandlingar

Efter avslutad golvslipning behöver golven ytbehandlas för en tåligare slityta och den finish man önskar. Valmöjligheterna vad gäller färger och nyanser är enorma, men vi hjälper dig gärna plocka ut den som passar bäst. Både med hänsyn till estetisk och funktion.

För en glansig, elegant och tålig yta. Ett klassiskt val till parketter.

Ger mjukare golv och framhäver träets naturliga färg och drag. Ett alternativ som blivit allt vanligare och frekvent efterfrågat de senaste åren.

En slags kompromiss mellan lack och olja där man får en produkt med det bästa från bägge världar.

Ger en laserande effekt för dig som vill ha en annan kulör på golvet. Vitt pigment ljusar exempelvis upp träets toner.

Om du vill ha en mer rustik, levande karaktär i rummet.

Med det breda utbud av alternativ kan valet lätt kännas överväldigande, men vi hjälper dig givetvis. Beskriv dina önskemål så kan vi presentera den ytbehandling som lämpar sig allra bäst.

Professionell hjälp för golvslipning i Stockholm

Precis som alla golv blir också trägolv slitna, repiga och matta med åren, men genom golvslipning känns de åter som nya.

Har du en äldre parkett eller ett massivt trägolv som skulle må bra av en rejäl uppfräschning? Kontakta oss så ger vi dina golv precis den omsorg de behöver. Skulle det sedan visa sig att slipning inte är lämpligt kan vi givetvis hjälpa dig lägga nytt. Våra tjänster omfattar allt från rådgivning till installation, golvslipning och övriga underhållsinsatser. Vårt jobb är att ge alla våra kunder riktigt vackra golv att förlita sig på med hög kvalitet till bra priser.

 

Mer kvalitet och mer för pengarna

Vi utför golvslipning på alla typer av trägolv för alla personer. Från slitna furugolv till stora kontorslandskap – från privatperson till större arkitektföretag. Vi utför även måleriarbeten och tapetsering. Alltid med stor kunskap om olika ytbehandlingar samt god materialkännedom. Hur slitna dina golv än är så garanterar vi att vår golvslipning ger ditt golv nytt liv igen!
 
Vårt mål är att alltid ha 100% nöjda kunder och att alltid ge bästa tänkbara service. Vi garanterar arbeten med ett professionellt utförande och hög kvalitet. Vårt mål har alltid varit att överträffa kundernas förväntningar och med mer än 17 års erfarenhet i golvbranschen är vi välkända och har ett brett kundregister med referenser.
 
Vill ni ge ert trägolv en riktig ansiktslyftning så är ni välkomna att  kontakta oss för mer information!