GOLVLÄGGARE I NACKA

Vackra trägolv ger en hemtrevlig, varm och levande känsla. De är smälter in fint i alla rum, är behagliga att gå på och åldras med värdighet för att kännas lika rätt idag som i framtiden. Varesig du vill ge ditt hem en lantlig, stilren eller modern känsla kommer ditt nya trägolv sätta prägeln.

Din golvläggare i Nacka

Funderar du i Nacka på att lägga nytt golv eller behöver du hjälp från en pålitlig golvläggare för att bättra på det du redan har? Med djupgående kunskap och erfarenhet från över 17 år i branschen kan vi på Stockholm Golv & Måleri hjälpa dig till ett såväl snyggt som hållbart resultat efter önskemål. Vi hjälper dig hela vägen från produktval till genomförande liksom vi finns nära till hands även för framtida behov av renovering och underhåll.

Prisvärd golvläggning efter önskemål

För att välja rätt golv behöver man ta hänsyn till en rad olika faktorer så som funktion, stil och dess potentiella livslängd. I en hall krävs exempelvis tåligare material medan man i våtrum behöver fokusera på fuktkänsligheten. Givetvis ska man även välja utifrån hemmets övriga karaktär så att man får till en harmonisk helhet.

Vi har kapacitet att hjälpa dig med alla sorters golvläggningar med expertis inom trägolv och parkett. Trä är det mest prisvärda alternativet med en stor variation av alternativ så att alla kan hitta sin favorit på marknaden. Med rätt form av underhåll har de dessutom en mycket gedigen livslängd som gör dem till en riktigt god investering i såväl privata hem som på företag. Varesig du vill ha ett massivt furugolv, en stilig fiskbensparkett i vardagsrummet eller vitlaserade golv för den där lantliga känslan löser vår golvläggare uppgiften.

Golvslipning

Har du ett äldre golv som blivit nött och slitet med åren kan vi givetvis även hjälpa dig med din golvslipning och ny ytbehandling. Vi har redskap och erfarenhet att behandla alla typer av trägolv oavsett hur slitna eller skadad de är. Efter att ha kikat närmre på underlaget väljer vi metoder och maskiner som matchar behovet och du bestämmer själv om du vill ha ett resultat som liknar det gamla eller en helt ny framtoning.

Erfaren golvläggare med fokus på kvalitet

En lyckad golvläggning kräver noggrannhet och kunskap redan från start vilket gör valet av golvläggare oerhört viktigt.
Oavsett uppdrag strävar vi efter att leverera högkvalitativa, prisvärda och hållbara golv i linje med kundens personliga önskemål. Golvet ska vara perfekt och du ska känna dig trygg med oss vid din sida från vårt första samtal och fram till färdigt resultat. Vi har både erfarenhet och kunskap rörande alla material och golvtyper liksom nödvändiga certifikat för golvläggning i samtliga av dina rum. Efter alla våra år som golvläggare vet vi vilka träslag som fungerar bäst för respektive rum, vad som ska undvikas och hur de sedan underhålls för att förbli vackra längre. Du kan också använda oss som bollplank om du söker inspiration.

Hur kan vi hjälpa dig i Nacka?

Vi åtar oss alla typer av golvarbeten i Nacka oberoende av storlek eller komplexitet. Vi tar fullt ansvar för alla våra golv och arbetar såväl strukturerat som effektivt för att minska påfrestningarna under renoveringen utan att det någonsin påverkar dess kvalitet. För din trygghet lämnas alltid minst 2-5 års garanti och vill du nyttja rot hjälper vi dig givetvis och drar av summan direkt i din faktura.