Vi tar cykeln istället hem till kunderna

Vi har tagit ytterligare steg för ett grönare Stockholm.

Istället för att varje anställd ska använda sig av en varsin bil för varje arbete så har vi bytt metod för att minska koldioxidutsläppen i staden. Vi har numer en arbetsledare som strukturerar och planerar med ett fordon och därmed agerar chaufför till hantverkarna. Det är både miljöeffektivt och energisparande. 

Vi ställer högre krav på utrustning och material

Vi köper in slippapper som håller betydligt längre istället för att köpa in det billigare alternativet som går åt snabbare. 

I samarbete med Pallmann

probably the best lacquer in the world

Varför Pallmann?

Deras produkter har många fördelar men framförallt så ger produkterna trägolvet ett väldigt vackert och tåligt resultat som håller i många år.  Företagsjätten tar sitt ansvar för vår närmiljö och har en framtidsvision att framställa produkter helt utan skadliga kemikalier. Det faller oss bra i smaken och redan nu finns flera produkter som är medellösningsfria. Jämför innehållsförteckningen på liknande produkter så kan ni läsa om biverkningar som är direkt skadliga och som i värsta fall kan framkalla astma. Vi är därför väldigt nöjda med att vi endast säljer och arbetar med kvalitetsprodukter. Vår affärsidé bygger på att göra exklusiva golv och vi väljer kvalité framför kvantitet och det märks tydligt om ni tittar på våra tidigare referensprojekt. 


Vi använder oss endast utav marknadens bästa produkter. Därför kan vi med säkerhet alltid lämna 5 års garanti på alla arbeten vi utför.

instagram: stockholmgolvab

Ett tillfälligt fel har uppstått med Instagramflödet. Var vänlig försök igen senare.

Kontakta oss

Telefon 
070 748 09 19
Mail
Stockholmgm@hotmail.se
Adress 
Norrbackagatan 44
113 41 Stockholm

För att få snabbare hjälp ber vi dig fylla i vår kostnadsfria offert som du hittar i
kontakt menyn