GOLVLÄGGARE LINKÖPING

Golvet i en fastighet är betydligt mycket mer än bara en yta som vi ska kunna gå på. Det är en stor bidragande faktor till hela rummets karaktär varpå det är värt att lägga lite omsorg på investeringen. Rätt golv har makt att höja ett helt hem och genom en korrekt golvläggning kan du njuta av ditt nya golv längre.

Golvläggning i Linköping

Kunniga golvläggare med lång erfarenhet från branschen

Har du bestämt dig för att det är dags för att lägga in nytt golv eller skulle de gamla behöva underhåll? Vi är redo för alla typer av golvarbeten i Linköping åt privatpersoner som företag. Med lång erfarenhet och bred kompetens levererar vi vackra och hållbara golv i linje med personliga krav. Berätta vad just du söker så tar vi därefter fram en prisvärd lösning som passar.

Golvläggning

Det är ingen omöjlighet att lägga golv själv. Resultatet blir dock sällan det samma som när en kunnig golvläggare utför arbetet. Det fordras både erfarenhet och kunskap för en felfri golvläggning där både materialval, montering och efterbehandling blir optimal.

Vår hjälp sträcker sig från materialval till färdigt slutresultat. Vi inleder med att lyssna till dina önskemål och kommer med tips och råd till ditt golvval. Innan vi sedan påbörjar arbetet kontrollerar vi noga befintlig underlag och därefter påbörjas monteringen. Avslutningsvis behandlas golvytan med valfri ytbehandling för att skapa det resultat du söker. Givetvis kommer vi tillbaka den dag golvet behöver renoveras eller någon form av underhåll.

Att välja rätt golv

Ett perfekt golv är funktionellt, hållbart och estetiskt tilltalande. Därmed är det också många aspekter att väga in då det är dags för ditt val. Börja med de tekniska och sök efter ett golv som lämpar sig för rummet de ska läggas i. I hall och kök exempelvis kan det vara värt att investera lite extra för en högre slittålighet, vattenresistens och slagtålig yta. När det sedan kommer till design finns mängder av stilar och modeller att välja bland. Leta efter en personlig favorit och en stil som harmoniserar med övrig inredning och hemmiljö. Sedan tar vi över ansvaret att fullgöra implementeringen.

Golvläggare för privatpersoner och företag

Hos oss arbetar passionerade golvläggare med över 17 års erfarenhet av golvläggning, renoveringar och underhåll. Genom ett lyhört förhållningssätt, bred kompetens och gedigen materialkännedom levererar vi dagligen uppskattade golvtjänster i linje med varje kunds önskemål. Förutom vår expertis som borgar för optimala arbeten lämnar vi också garanti på allt arbete vi utför. Vi följer strikt branschens riktlinjer och normer för fackmannamässigt utförande liksom innehar all behörighet arbetet kräver. Självklart kan du även använda rotavdraget när du beställer våra tjänster.

Högkvalitativa slutresultat ses som en självklarhet, men vi vill även ge en positiv och trygg helhetsupplevelse av vårt samarbete.

Professionell hjälp till dig i Linköping

Oavsett om du ska lägga nytt, vill renovera din parkett eller genomföra en golvslipning är vi rätt företag för jobbet. Kontakta oss direkt varesig du har frågor som behöver svar, vill se en offert eller boka hjälp med omnejd. Vi vet vad våra kunder betyder för vår framtid och möter det förtroende vi ges med omsorg.