GOLVLÄGGARE I GÖTEBORG

Vill man skapa en känsla av hemtrevnad och värme i sitt hem bör trägolv vara ett självklart alternativ. De är vackra att se på, behagliga att gå på och väljer man högre kvalitet kan man också räkna med en ansenlig livslängd. Ytterligare en stor fördel är den mångfald av alternativ man har att välja mellan både vad gäller stil, färg, material och mönster.

Golvläggning i Göteborg

Med rätt golvläggare spar du både tid och pengar

Planerar du för en golvläggning och söker golvläggare i Göteborg med bred kapacitet för rätt hjälp till projektet? Kontakta oss så får du kunnig hjälp till dess helhet. Med tips och råd kan vi hjälpa dig vid val av produkt och därefter hantera läggningen effektivt och kvalitativt enligt konstens alla regler. Vi kan också komma tillbaka den dag dina golv behöver omvårdnad eller om du önskar förändring genom ny ytbehandling.

Kontakta oss direkt varesig du önskar en kostnadsfri konsultation, tips och inspiration en offert eller hjälp med omnejd. Med ett lyhört och flexibelt förhållningssätt skapar vi golv som uppskattas oavsett krav och förväntningar. 

Professionella golvläggare med känsla för kvalitet

Ett bra golv ska vara snyggt, funktionellt, hållbart och harmonisera med resterande hemmiljö. För att uppnå ett högkvalitativt resultat med maximal hållbarhet krävs det dock en hel del praktiska och teoretiska kunskaper. Något vi efter lång tid i branschen har gott utav och gärna delar med oss av till dig i Göteborg.  Genom en kombination av kompetens och materialkunskap garanterar vi goda resultat och vägledning för att du ska hitta rätt bland alla valmöjligheter. När det sedan är dags för din golvläggning arbetar vi strukturerat och effektivt för ett snabbt arbetsflöde utan att det påverkar slutresultatets kvalitet. Vi vet precis vad varje specifik golvläggning kräver och anpassar lyhört vårt arbete efter var kunds personliga önskemål och krav.

Att välja golv

Många upplever det svårt att välja golv. Dels för alla faktorer man bör ta hänsyn till, men också för att golvet till stor del påverkar rummets helhetsupplevelse. Det vanligaste är att man inledningsvis fokuserar på det utseende man eftersöker. Man behöver dock även ta hänsyn till var golvet ska läggas och vilken form av skötsel det kräver. Allt för att bibehålla en vacker och tålig yta länge.

Är rummet stort eller litet, mörkt eller ljust? Ljusare golv reflekterar ljuset och har därmed en förmåga att skapa känsla av rymd. Mörka i sin tur sväljer en del ljus, men frammanar istället en mer varm och ombonad känsla. Bredden på brädorna påverkar också de rummets upplevda storlek. De allra bredaste, längsta lämpar sig därmed bäst för större ytor.

Rummets placering och syfte är högst väsentligt. I hallen exempelvis kan man räkna med att grus och smuts kommer nöta hårt på ytan. Köksgolv får dagligen utstå spill och det som ligger i ett barnrum får troligtvis också ta emot en hel del smällar. Här krävs golv som besitter högre slitstyrka samt som är både vatten- och slagtåliga.

Vilka träslag, mönster, färger och ytbehandlingar finner du mest attraktiva och vad skulle falla naturligt till hemmets övergripande karaktär? Ta även hänsyn till övriga färger på rummets väggar och interiör för att skapa en önskvärd helhet. Med ett brett utbud på marknaden är möjligheterna oändliga så ta dig tid och se noga igenom alla alternativ. Givetvis kan vi som golvläggare även hjälpa dig i Göteborg med tips och inspiration som underlättar. 

Allomfattande hjälp till din golvläggning i Göteborg

Ett golv är så mycket mer än bara något vi ska kunna gå på. Det har stor betydelse för hela rummets utseende och bör därmed väljas med omsorg. Med tanke på hur sällan en golvläggning genomförs är det också viktigt med hållbarhet varpå vikten av att anlita en kunnig golvläggare. Anlita oss för hjälp till projektets helhet. Då kan du känna dig trygg med att det blir professionellt lagt och få adekvat hjälp till såväl produktval som kommande golvvårdsinsatser.