Golvläggare

Massiv stavparkett - Parkett trestav 
Vi lägger det som fiskbensparkett, fallande eller i det mönster ni önskar er!

DESIGN - DETALJER GÖR HELHETEN

instagram: sKANDINAVISKA_TRAGOLV

Vi finns på Norrbackagatan 44, St Eriksplan. Här kan vi visa er olika behandlingar med eller utan pigment på trägolv. 

Ring oss
070-7706667

Mail
Info@skandigolv.se

Showroom
Stockholm Karlbergsvägen 75
Göteborg Eklandagatan 16

Fiskbensparkett

Det finns inte mycket som definierar ett hem på samma sätt som ett riktigt vackert trägolv gör. Det kan sätta stämningen på hela rummet, oavsett om det är en lantligare variant eller kanske ett strikt och modernt svartmålat parkettgolv. Valen är många, och frågorna likaså. Vi hjälper er mer än gärna och svarar på alla frågor vi kan. Har ni frågorna, så har vi svaren.

Lamellparkettgolv finns att välja i de flesta träslag och med väldigt många olika ytbehandlingar. 
Nu finns även ett stort urval av färgnyanser som toppbehandling på flera av ek lamellparkettgolven och även på flertalet av furugolven.

Naturligtvis kan vi även jobba med andra typer av golv – man att det är något speciellt med ett vackert trägolv är något som de flesta skriver under på. Om du lägger in ett trägolv – valnöt, ek, ask eller något annat träslag – så kommer du direkt att känna en betydligt lyxigare och mer exklusiv känsla i hela rummet. Vi hoppas att vi får hjälpa dig att nå denna förändring i ditt hem.

Trägolv har lång livslängd
Det fina med trägolv är att de har en väldigt lång livslängd och att de med rätt skötsel bara blir vackrare med åren. Golven får en patina och genom att kontakta oss även för en golvslipning så kan vi under en lång tid se till att hålla kontakten med varandra. Vi lägger in ditt nya golv och därefter hjälper vi dig att underhålla det allt eftersom åren förflyter. Vi tar ansvar för ditt golv även efter att vi lagt in det.
Vi har de nödvändiga certifikaten och erfarenheten för att lägga in ditt nya golv och det spelar ingen roll om det handlar om en hall, ett kök eller ditt vardagsrum. Vi kan även hjälpa till att rekommendera dig till rätt val – att vi genom åren jobbat mycket med golvläggning har  gett oss kunskapen om vilket träslag som fungerar bäst i ett rum och vilka sorter som man kanske ska undvika i ett annat rum. Vi hjälper gärna till och bistår dig med goda råd gällande ditt nya golv.

Vi jobbar effektivt och prisvärt
Vi jobbar alltid efter att vara så effektiva som möjligt då vi lägger in ett nytt golv. Vi vet att det kan vara jobbigt att leva i det byggkaos som ett golvbyte kan innebära och därför ser vi till att jobba effektivt enligt nya metoder – utan att för den sakens skull tumma ett dugg på kvaliteten på arbetet. Ditt nya golv ska vara perfekt och detta är någonting vi strävar efter vid varje uppdrag.
Där vi lagt in ett nytt golv kommer det aldrig att synas några bubblor, några sprickor eller några andra förfulande skavanker – vi ska alltid lämna ett snyggt golv och en nöjd kund efter oss då vi lämnar ett uppdrag.
Högkvalitativa, effektiva och prisvärda jobb är det vi alltid strävar efter.
Låt oss hjälpa dig att lägga in ditt nya golv redan idag!

instagram: @skandinaviska_tragolv

Ett tillfälligt fel har uppstått med Instagramflödet. Var vänlig försök igen senare.