GOLVLÄGGARE GÄVLE

Har du beslutat dig för att lägga nytt golv hemma eller är det dags att renovera på kontoret? Vi hjälper både privatpersoner och företag i Gävle oavsett arbetets omfattning och karaktär. Med gedigen erfarenhet och kunskap levererar vi golv efter personliga önskemål och resultat med maximal hållbarhet. Låt oss höra mer om vad du behöver så formar vi därefter en passande, prisvärd lösning.

Golvläggare i Gävle

Professionell hjälp till din golvläggning

Det går att lägga golv själv, men det är svårt att uppnå samma goda resultat som en erfaren golvläggare levererar. Det krävs helt enkelt både erfarenhet och kunskap för att skapa felfria golv med fullgod hållbarhet liksom att välja rätt material och metoder utifrån förutsättningar.

Våra golvläggare har alla lång erfarenhet från branschen och vet därmed precis vad som krävs för arbetets helhet. Vi kan följa med från start för att hjälpa till med materialval, genomföra din golvläggning utifrån framlagda önskemål och kommer tillbaka den dagen du önskar renovering och underhåll. Självklart följer vi branschnormer och regler för ett fackmannamässigt arbete och lämnar garanti på samtliga arbeten vi utför. Vår uppgift är att leverera perfekta resultat, men vi vill också ge dig en positiv helhetsupplevelse. Oavsett behov ska det kännas tryggt, smidigt och prisvärt.

Funktion och estetik

För oss är ett golv betydligt mycket mer än bara en plan yta att gå på. Det är golvet som utgör grunden för hela hemmets övergripande känsla och karaktär. Därmed är det också viktigt att man tänker både funktion och design när det är dags att välja. Designen bör väljas utifrån personlig smak och rummets respektive hemmets karaktär. För tekniska aspekter bör du se till det rum golvet ska läggas i. I exempelvis hall och kök kan man förvänta sig hårdare slitage varpå valet bör falla på ett material som tål påfrestningar från spill, väta, grus och frekvent nötning med mera.

Idag finns ett otroligt rikt utbud på marknaden att välja bland så alla kan hitta sin favorit oavsett behov och designönskemål. Skulle du sedan behöva inspiration eller kunniga råd längs vägen kan vi givetvis vara behjälpliga. Tillsammans ser vi till så att du får ett tåligt och vackert golv som håller för många år framöver.

Golvslipning som förlänger livslängden

Bara för att dina golv blivit slitna behöver det inte nödvändigt innebära att de gjort sitt. Oftast är det möjligt att genom golvslipning och ny ytbehandling förlänga dess livslängd och återge en vacker och tålig yta. Med rätt redskap och metod slipar vi bort skador för att sedan förse ytan med behandling efter önskemål. Golvslipning är därmed även lämpligt för dig som skulle vilja förändra golvets karaktär men utan att behöva riva ut det. Vax för en glansig lyxig yta. Olja som låter träts naturliga ådring träda fram eller pigmentering för att tillföra en modernare look genom valfri färg. Du väljer och vi ser till så att dina förväntningar tillgodoses.

Kvalificerade golvläggare i Gävle

Vill man ha vackra golv som håller länge är det viktigt att arbetet blir professionellt utfört. Chansa inte utan kontakta oss direkt istället. Vi kan hjälpa dig med allt från rådgivning och golvläggning till golvslipning och övriga underhållsinsatser. Alltid med fokus på dina önskemål och en lösning där du får maximalt för pengarna.