CHEVRON
- EXKLUSIVA GOLV

Chevron

Mönstrade trägolv är något som funnits i århundraden men som nu fått sig ett rejält uppsving tack vare trenden med geometriska mönster. Varesig du föredrar laminatgolv eller äkta trä är Chevron utan tvekan det hetaste alternativet. De passar lika bra i ett klassiskt som i ett modernare hem och smälter in väl i samtliga rum. Från de minsta utrymmet till den öppna planlösningen.

Vi på Stockholm Golv & Måleri älskar den här tekniken och den underbara känslan mönstret ger till rummen. Vill du veta mer om Chevron, önskar du prisförslag eller vill du ha hjälp med läggning och underhåll? Tveka inte utan vänd dig till oss. Vi har all kompetens och kapacitet för vad du än söker.

Chevron parkett – Unikt och tidlöst

Vill man ha ett golv som lyfter och ändrar hela rummets karaktär är Chevron det perfekta valet. Unik personlighet, äkta trä och vackert hantverk är orsaken till att detta trägolv alltid kommer kännas rätt.
Vad som skiljer den här parketten från klassisk fiskben är hur alla stavar läggs mot varann. Stavarna sågas i en 45 gradig vinkel så att mönstret som träder fram påminner om formen av en pilspets. Vald färg och storlek på de enstaka brädorna är sedan det som påverkar det slutliga utseendet och rummets övergripande känsla. Tack vare ett brett utbud kan alla kunder garanterat hitta något som faller dem i smaken.
Med hjälp av lack- och oljebehandlingar förstärks sedan dess skönhet samtidigt som ytan blir om än ännu tåligare. Golv tillverkade av trä håller för flera år och Chevron fungerar lika bra i lägenheter som på restauranger och hotell eller i andra större fastigheter.

Spela videoklipp

Parkett – Ett klassiskt golv med många fördelar

  • Äkta trä som naturligt utstrålar värme, liv och hemtrevnad.
  • Ett stort urval av träslag, designer och färgnyanser. Oavsett stil och rum kan alla hitta en karaktär som matchar deras personliga önskemål.
  • Kan slipas för en ny och fräsch yta.
  • Formstabil även vid fuktförändringar.
  • Tack vare den limfria och flytande läggningen lämpar Chevron sig för i princip alla underlag.


Det absolut bästa med trägolv är just den levande känslan och dess gedigna hållbarhet. Med rätt skötsel blir de bara finare med åren till följd av den naturlig patina som träder fram. 

Effektiv och prisvärd golvläggare i Stockholm

Med över 17 års erfarenhet har vi kompetens och kapacitet att möta alla kunder oavsett vad de söker. Vi kan komma med tips och kunniga råd till själva produktvalet. Installera nya golv snabbt utan att det påverkar kvaliteten och sedan vara behjälplig till dess underhåll. När du anlitar oss kan du förvänta dig ett golv fritt från bubblor, sprickor och fula skavanker.

Nytt golv? Kontakta oss

Oavsett om du behöver hjälp med att hitta rätt golv eller redan har funnit ett som ska installeras är vi på Stockholm Golv & Måleri rätt för jobbet. Vi har alla gedigen erfarenhet från tidigare golvläggningar liksom god materialkännedom. Självklart kan du alltid återkomma om du behöver hjälp med underhåll eller en dag vill byta till nytt trägolv. 

Vårt mål är att alltid ha 100% nöjda kunder och att alltid ge bästa tänkbara service. Vi garanterar arbeten med ett professionellt utförande och hög kvalitet. Vårt mål har alltid varit att överträffa kundernas förväntningar och med mer än 17 års erfarenhet i golvbranschen är vi välkända och har ett brett kundregister med referenser.

Vill ni ge ert trägolv en riktig ansiktslyftning så är ni välkommna att kontakta oss för mer information!