GOLVLÄGGARE BROMMA

Vill du i Bromma lägga in ett nytt golv eller skulle du behöva hjälp med att fräscha upp ditt gamla som blivit nött och slitet med åren? Vad du än behöver så kommer våra golvläggare lösa uppgifter på ett professionellt och prisvärt sätt.

Din golvläggare i Bromma

Genom att kombinera erfarenhet och kunskap med produkter av högsta kvalitet skapar vi snygga och hållbara golv med marknadens bästa garantier. Behöver du sedan tips eller inspiration till ditt produktval kommer vi gärna ut för en kostnadsfri konsultation där vi tillsammans diskuterar lämpliga lösningar och alternativ.

 

För golvläggning eller renovering av ditt gamla trägolv

Trä är ett fantastiskt material att arbeta med. Det smälter in i alla typer av hem, är behagligt att gå på och kan därtill renoveras om och om igen för att återfå sin slitstarka och vackra yta. Dessutom är möjligheterna för vad man kan skapa nästintill obegränsade vad gäller både stil, färg och form. Vad sägs exempelvis om en fiskbensparkett i vardagsrummet, ett vitaliserat massivt golv i hallen eller ett rutigt som väcker liv i köket? Bara fantasin sätter gränser för vad vi kan göra och vill du ha tips eller inspiration delar vi givetvis med oss av vår kunskap och erfarenhet.

 

Golvslipning och ytbehandling

Förutom att lägga nytt utför vi även golvslipning av alla sorters trägolv för såväl privatpersoner som företag. Med rätt metoder och redskap ger vi oss på alt från slitna furugolv i ett större kontorslandskap till parkettgolv i en mindre lägenhet. Oavsett hur slitna golven är kommer våra golvläggare väcka liv i dem på nytt på ett såväl prisvärt som kvalitativt sätt. 

 

Golvläggare med fokus på kvalitet och personlig service

Med allomfattande kompetens och stor kapacitet är vi rätt golvläggare för dig i Bromma oavsett behov. Vi vet vad som krävs vid alla typer av golvläggningar och vad som behövs för att väcka liv i ett äldre golv som blivit nött och slitet. Vårt mål är att det ska kännas tryggt och smidigt liksom alla kunder ska känna sig 100% nöjda med det golv vi lämnar efter oss.

När du anlitar oss kan du förvänta dig:

  • Professionell hjälp från början till slut.
  • Lyhörda golvläggare som anpassar sig efter dina önskemål med mål att överträffa dina förväntningar.
  • Alltid minst 2-5 års garanti.
  • Vi jobbar snabbt utan att det påverkar kvaliteten för att du ska slippa bo i ett byggkaos längre än vad du behöver.
  • Behöver du tips eller inspiration delar vi givetvis med oss av våra kunskaper och hjälper dig välja rätt golv.
  • Självklart kan vi erbjuda Rotavdrag på alla våra tjänster.

 

Professionell golvläggning för dig i Bromma

Ett nytt golv kan göra underverk i såväl hem som företagslokaler och vi står redo att hjälpa dig i Bromma med allt du behöver. Efter över 17 år i branschen känns inga uppdrag främmande, för stora eller för små. Låt oss ta del av dina drömmar så tar vi på oss ansvaret att förverkliga dem på absolut bästa sätt.